Üveg térelválasztó

 

Üveg térelválasztó

Üveg térelválasztó: hová tegyem?

Az üveg térelválasztó fantasztikusan feldobja a lakást! Nagyon egyszeri és egyedi darabról van szó. Néhány ötletet adok a teljesség igénye nélkül, hiszen ahány ház annyi féle lehetőség…

Üveg térelválasztó: Két helyiség közé!

church-window-143239_1280

Ez egy olyan üveg fal részlete, amit, vagy amihez hasonlót gyönyörűen be lehet építeni két szoba, két helyiség közé! Akár tolóajtó is lehet, akár csak egy fal részlet, ami üvegből van!

glass-439969_1280

Üveg térelválasztó: Kis lakásba!

Kirepült a gyereked? Vettél neki egy kis lakást, garzont, ami egy nagy helyiségből áll?

Tökéletes megoldás egy egy üveg térelválasztóval tagolni a teret! A különböző lakrészeket így gyönyörűen el lehet választani egymástól!

Laktatok már garzonban? Esetleg most is hasonló méretű az otthonotok? Én imádtam ilyenben lakni!

Üveg térelválasztó: kicsi főzőfülke + étkező kialakítása

A szobát ketté osztottuk: egy nagy üveg térelválasztó volt középen. Nem víztiszta üveg, hanem átlátszatlan színes ólmozott üveg.

A konyha rész annyiból állt, hogy volt egy pici főzősarok, de nem külön helyiség, hanem ez is térelválasztóval elkülönítve. Az üveg térelválasztó mögött volt egy kis asztal és két szék. Így nagyon kellemes, hangulatos kis kuckónk volt. Ez volt az ebédlő.

Akár fürdő helyiséget, akár előszobát szeretnél az ilyen kicsi lakásba, érdemes egy üveg térelválasztóval megoldanod! A színes üveg, az ólomüveg a lakás dísze is egyben!

A színes üveg csodákat tesz a lakással, különösen térelválasztóként. Ha az egyik szobában fel van kapcsolva a lámpa, akkor a színes árnyékok megtöltik csodával a lakóteret!

Annyi biztos: Egy ilyen üveg térelválasztó a lakásban, igazi szépséget és örömöt visz a mindennapokba!

Németh Zsuzsa

ólomüveg5

 

 

Hozzászólások:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email